torstai 16. toukokuuta 2019

Teatterilelhti on tullut!

Uskomattoman loistava voimainponnistus ja yhteistyön malliesimerkki Teatterilehti on jälleen kerran ilmestynyt! Laajempana kuin koskaan se kertoo noin 90 000 taloudelle alueen kesäteatteritarjonnasta - ja vähän muustakin.

Kaukana takana ovat ne ajat kun harrastajat kokivat toisensa kilpailijoina - nyt käsitetään, että yhden menestys on kaikkien menestystä ja jos ihmiset oppivat käymään yhdessä teatterissa he myös ehkä käyvät toisessakin! Ihanaa yhteisöllisyyttä!

Aurinkorasvaa ja pikkupullia harjoitukset käynnissä Pitkäjärvellä

Tiedän monta ihmistä jotka jo odottivat lehden tipahtamista postiluukusta. He lukevat lehden tarkoin ja valitsevat siitä mihin teatteriin he minäkin päivänä menevät. Uskomattomin suoritus on lähes kolmekymmentä näytöstä kesässä! Niin monen teatterin katsomossa vierailu vaatii jo kunnioitettavaa sitoutumista ja todellista teatterikärpäsen puremista! Siksi onkin ihanaa, että jotkut teatterit palkitsevat katsojat monista vierailuista teatteripassilla ja sen kautta mukavilla alennuksilla pääsylipuista! Niin sitä pitää!

Teatterilehden ilmestyminen jotenkin aina konkretisoi sen, että kesäteatterikausi on oikeasti aivan käsillä!! Vaikka sen kuinka periaatteessa tietää, omat harjoituksetkin on jo olleet käynnissä vaikka kuinka pitkään, niin tämä lehti ikäänkuin  'tekee asian viralliseksi'!


Kiitos Kyläseppä Eero Mäkelä ja Jaakko Vehmas loistavasta ideasta ja sen toteuttamisesta! Tarvitaan visionäärejä ja ennakkoluulottomia näkijöitä jotta jotain näin mukavaa ja käytännöllistäkin saadaan aikaiseksi! Ja kiitos Pasi Salminen hienosta toteutuksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti