torstai 10. maaliskuuta 2011

Jes! Tämä on se vaihe mihin kaikki on tähdännyt!!!!! Nyt koko talven tuskastelut ovat ohi -nyt ei enää voi oikein mitään, nyt täytyy vaan tyytytä siihen mitä on saanut aikaiseksi. Ilkka on VALMIS ja harjoitukset alkavat ja näytelmä alkaa elää omaa elämäänsä - näyttelijät ottavat sen omakseen ja puhaltavat Ilkkaan hengen!! Siis oikeasti kiheltävän jännittävä hetki! Tietysti ensi-iltaan liittyy uutta jännitystä -miten yleisö tämän ottaa, reagoiko kukaan? Mutta nyt ei vielä tarvitse pelätä sitä, nyt voi nauttia näytelmän ensiaskeleista.

Nyt voi vaan yrittää saada omaa näkemystään näytelmästä kohtaamaan näyttelijöiden näkemykset ja jotenkin saada niistä aikaiseksi yhtenäinen esitys... Aika jännittävää on se, miten eritavalla voimme hahmottaa eri kohtaukset ja henkilöt! Joku kuulee tekstissä jotain sellaista mitä en tiennyt kirjoittaneenikaan ja taas jotais sellaista ei löydy mitä luulin siellä olevan. Kun on elänyt Ilkan kanssa niin pitkään , on tietysti luonut selkeän kuvan hänestä. Mutta kun Ilkka muuttuu lihaksi ja vereksi, oikeaksi mieheksi, muuttuu hän taas tavallaan vieraaksi. Hän ottaa etäisyyttä ja itsenäistyy (mikä varmaan onoikeastaan ihan hyvä). Mutta samalla joudun luopumaan hänestä ja myöntämään, ettei häntä oikeasti ollutkaan:)

Kerron heti lisää, kun pääsemme harjoituksissa vauhtiin - mitä kaikkea tässä vielä ehtiikään tapahtumaan ennen kuin kaikki pääsevät itse katsomaan Ilkkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti