tiistai 29. lokakuuta 2019

kesäteatteria kansainvälisesti talvella

Niskavuoren naisia Myötätuulessa elokuussa 2019
Nyt ei malta enää vaan on pakko hehkuttaa ensi talven talviteatterin erikoisuutta: teemme yhdessä Poolvillasten kanssa kaksikielisen esityksen: puoliksi viroksi, puoliksi suomeksi!!! Eikä hätää, sen pystyy kyllä seuraamaan vaikkei puhuisi kuin toista näistä kielistä, niinkuin minä.

Jo muutaman vuoden olemme tehneet yhteistyötä: Kisällit, eli meidän lastenteatteri, on ollut Virossa esiintymässä ja Poolvillaset ovat olleet Suomessa jo kolmekin kertaa esittämässä teatteria viroksi. Viime vuonna Tauno sitten keksi, että entäs jos tehtäisiin yhdessä? Sinä kun kirjoitat, niin tee meille yhteinen teksti, hän sanoi. Ja minua ei kauaa tarvitse yleensä yllyttää. Niin ei nytkään.


Marko ja Enni nähdään ensimmäistä kertaa talvitetterissa
Tekstit on  nyt jaettu ja harjoituksia aloitellaan, ravintola on perustettu ja pikkuhiljaa palat loksahtelevat paikoilleen! Tällä kertaa palaamme alkuperäisen talviteatterin tavoille: Päivillin kanssa yhdessä teemme teatteriravintolan  minne teatterivieraat voivat halutessaan varata itselleen ja ystävilleen paikan ruokailemaan! Hauskaa tehdä näin taas pitkästä aikaa!

Aamulla kuulin talven sääennusteen lupailevan lauhaa talvea, eli mahdollista on, että helmikuuussakin on taas vain muutama aste pakkasta, kevyttä lumisadetta tai tähtitaivas..... jes, niin innolla odotan!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti